Penny Market

Nem érvényes
lidl újság alt text
Penny Market
Penny Market

2021.03.25 - 2021.03.30

Nem érvényes
lidl újság alt text
Penny Market
Penny Market

2021.03.18 - 2021.03.24

Nem érvényes
lidl újság alt text
Penny Market
Penny akciós újság

2021.03.11 - 2021.03.17

Nem érvényes
lidl újság alt text
Penny Market
Penny Market

2021.03.04 - 2021.03.10

Nem érvényes
lidl újság alt text
Penny Market
Penny Market

2021.02.25 - 2021.03.03

Nyitvatartás

Hétfő7:00-20:00
Kedd7:00-20:00
Szerda7:00-20:00
Csütörtök7:00-20:00
Péntek7:00-20:00
Szombat7:00-20:00
Vasárnap7:00-18:00
A nyitvaratás helységenként változhat

Penny Market akciós újság

A Penny nem egy márványcsempés luxus áruház, a Penny egy társ a mindennapi vásárlás során. A cég tudja, hogy mi számít igazán: minőség a polcokon, széles választék, frissesség a bevásárlókosárban – mindez alacsony árakon.

A Penny segít, hogy többet kapjon a pénzéért.

Legyen szó a helyben sütött péksüteményekről, a tejtermékek és a különleges sajtok világáról, a minőségi hentesáruról vagy más egyébről. Könnyebb lesz a mindennapi élet a cég saját márkás termékeivel.

Hagyja magát meglepni a változatos kínálattal, térjen be bármelyik Penny üzletbe és spóroljon egy Penny akciós újság segítségével!

Frissesség és fenntarthatóság

A frissesség ugyanolyan fontos a Pennynek, mint a vásárlóknak. Ezáltal a cég úgy gondolja, hogy nem elég naponta egyszer vagy kétszer megvizsgálni a termékek állapotát. A zöldségek és gyümölcsök frissességének vizsgálatát a munkatársak 90 percenként végezik, így Ön mindig kiemelkedő minőségű árut kap.

A Penny kiemelten figyel arra is, hogy zöldség-, gyümölcspiacát minden nap zsenge, üde áruval lássa el, melyet a helyi termelőktől szerez be.

Kínálatában megtalálhatóak az organikus termékek is, véleményük szerint a szabálytalan alakú gyümölcs és zöldség is megérdemli a helyet a polcon, ami igazán számít, az a belső érték. A folyamatos minőségellenőrzés, a gyártók és a beszállítók tesztelt munkakörülményei, valamint a garantált nyomon követhetőség, megbízható és állandó jó minőséget eredményez.

A Penny kiemelten figyel a környezettudatosságra is, termékeit „zöld” jelzéssel címkézi, ez azt jelképezi, hogy az adott árucikk kiváló a vásárlóknak és a környezetnek is egyaránt.  A cég következetesen dolgozik a hulladék elkerülése vagy csökkentése, illetve a csomagolás javítása érdekében.

Díjnyertes termékek: melyek a Penny akciós újságokban is visszaköszönnek

A Penny saját márkás termékei a kedvező ár mellett, a kiemelkedő minőséggel is büszkélkedhetnek. Díjnyertes termékei között szerepel a Líra dobozos margarin, a Milkeria sajtkrém, melyek a Nébih Szupermenta tesztjén első és második helyezést értek el.

Különböző online teszteken a Casa Blanca 2in1 instant kávéitalpor, a Penny ketchup és a Drinky kóla remekelt. A Rios Prémium epres jégkrém pedig a legjobb árú epres jégkrémként szerepelt az egyik közkedvelt magyarországi blog oldalán.

Természetesen ezen kívül még számos díjnyertes termékkel rendelkezik az áruház, mely alátámasztja a Penny minőségének hitelességét.

Tekintse meg az alábbi linkeken a többi élelmiszert forgalmazó üzlet és hipermarket akciós lapozható újságait is:

Auchan akciós újság

Coop akciós újság

CBA akciós újság

Lidl akciós újság

Príma akciós újság

Reál akciós újság

Spar, Interspar akciós újság

Tesco akciós újság

Penny weboldala: penny.hu