Príma

Nem érvényes
lidl újság alt text
Príma
Príma újság

2021.03.25 - 2021.04.03

Nyitvatartás

Hétfő7:00-22:00
Kedd7:00-22:00
Szerda7:00-22:00
Csütörtök7:00-22:00
Péntek7:00-22:00
Szombat7:00-20:00
Vasárnap8:00-20:00
A nyitvaratás helységenként változhat

Príma akciós újság

A Príma 2009-ben alakult a CBA-üzletlánc részeként. A neve elsősorban a kiemelkedő minőségre utal, mely a vásárlói igények maximális kielégítésére fókuszál. Ezek az üzletek korszerű, igényes megjelenéssel rendelkeznek, s leginkább a kedvező ár-érték arányú termékeikről híresek.

A vásárlók elsősorban egyedi termékeik, alacsony áraik és elsőrendű szolgáltatásaik miatt részesítik előnyben. Az országban jelenleg 140 Príma üzlet van jelen, azonban a cég napról-napra bővül.

A CBA üzletláncot 1992-ben alapították, s jelenleg is teljesen magyar tulajdonban van.

Franchise-ként működik, sikere a partnerek elhivatottságának és együttműködésének köszönhető. Külön figyelmet fordítanak a helyi igények felmérésére és árucikkeik választékát is ez alapján határozzák meg. Mindezt kiválóan tükrözi a Príma akciós újságok kínálata.

A szakemberek és a személyzet folyamatos képzés alatt áll, a vásárlói elégedettség növelése érdekében.

A prima.hu webáruház

A Príma gondoskodik a mindennapos gyors bevásárlásról. Az innovatív online áruházának köszönhetően többé nem kell cipekedni, sorban állni, vagy több órát eltölteni az áruházban. A Príma akciós újságok pedig kiválóak arra a célra, hogy hétről-hétre egyre több pénz maradjon a vásárlók zsebében.

A webáruházban a vásárló egyszerűen kiválaszthatja a számára szükséges termékeket és megrendelheti őket. Több ezer termék közül választhat az okos szűrők segítségével, így garantáltan megtalálja majd amit keres. Tetszés szerint válogathat az élelmiszerek, tisztítószerek, kozmetikai cikkek és állateledelek között.

Rendelését a futár már másnap kiszállítja, alacsony költségek mellett.

Azonban érdemes tudni, hogy a Príma eltekint a kiszállítás díjától, amennyiben rendelésének értéke legalább 30 000 Ft. Nagy előny az is a többi online áruházzal szemben, hogy itt a bankkártyás fizetés mellett lehetőség van készpénzes fizetésre is.

Továbbá nem szükséges a gép elé ülni, ha valaki vásárolni szeretne, egyszerűen a kanapéból, akár mobilon is leadhatóak a rendelések. Az onlinePrima mobil applikáció bármely operációs rendszeren futtatható, könnyedén elérhető bárhol és bármikor.

Tekintse meg az alábbi linkeken a többi élelmiszert forgalmazó üzlet és hipermarket akciós lapozható újságait is:

Auchan akciós újság

Coop akciós újság

CBA akciós újság

Lidl akciós újság

Penny Market akciós újság

Reál akciós újság

Spar, Interspar akciós újság

Tesco akciós újság

Príma weboldala: prima.hu