Reál

Nem érvényes
lidl újság alt text
Real
Real alfa

2021.03.25 - 2021.04.05

Nyitvatartás

Hétfő6:00-19:30
Kedd6:00-19:30
Szerda6:00-19:30
Csütörtök6:00-19:30
Péntek6:00-19:30
Szombat6:00-18:00
Vasárnap6:00-19:00
A nyitvaratás helységenként változhat

REÁL akciós újság

REAL (Reál élelmiszer)

A teljesen magyar tulajdonú Reál élelmiszer üzletlánc mintegy 20 éve töretlen sikerrel van jelen országunkban. A vásárlók elsősorban széles kínálatának és alacsony árainak köszönhetően kedvelik. Mindezt pedig a Reál akciós újságok is kellően tükrözik.

Magyarország számos pontján látogathatók a nagyobb Reál szupermarketek és a kisebb alapterületű Reál pont üzletek.

Számos árucikket kínálnak a vásárlóknak, legyen szó élelmiszerről vagy vegyi áruról. A Reál garantáltan a szolgálatában áll, a mindennapos kis vásárlásai és a nagyobb bevásárlások esetén is. A cég folyamatos promóciókkal, akciókkal és nyereményjátékokkal várja hűséges vásárlóit.

Saját márkás termékek, REÁLis ár

A cég egyedi, saját márkás termékekkel is rendelkezik, melyeket Reál néven forgalmaz. A Reál akciós újságok kínálatában gyakran találhatjuk magunkat szembe ezekkel a különlegességekkel. Ezen árucikkek nagy előnye, hogy a nagy márkákhoz hasonló minőséget nyújtanak, azonban jóval alacsonyabb áron.

A Reál csökkenti a marketingköltségeit ezekkel a termékekkel kapcsolatban, így a legkedvezőbb árat tudja nyújtani.

A minőséget természetesen úgy tudja garantálni, hogy együttműködik a legnagyobb hazai gyártókkal, néhányan közülük: Pick, Cerbona, SOLE-MiZo. Mint minden árucikk, ezek a termékek is szigorú ellenőrzéseken mennek át, a címkéken pedig részletes információk vannak feltüntetve az összetételről.

A cég weboldala hasonló gondosságról árulkodik, a legfontosabb hírek, promóciók, akciós ajánlatos mellett a felhasználó videókat, recepteket érhet el.

A Reál Alfa lehetővé teszi az internetes vásárlást is, melynél a beépített szűrőknek köszönhetően, mindössze pár perc alatt kiválaszthatja az önnek megfelelő termékeket. A csomagátvételi pontokon gyorsan és egyszerűen hozzájuthat a rendelt árucikkekhez.

Tekintse meg az alábbi linkeken a többi élelmiszert forgalmazó üzlet és hipermarket akciós lapozható újságait is:

Auchan akciós újság

Coop akciós újság

CBA akciós újság

Lidl akciós újság

Penny Market akciós újság

Príma akciós újság

Spar, Interspar akciós újság

Tesco akciós újság

Reál weboldala: real.hu